De Covid19 crisis heeft ons er toe aangezet met een kritisch oog naar de toekomst te kijken, door het in lockdown gaan van onze economie zijn we ons allemaal bewust geworden van het hectische leven dat we leiden.
Wie tijdens de lockdown de weg op kwam was er onmiddellijk van overtuigd dat de Covid19 crisis ook zijn aangename kanten had, er was weer ruimte op de weg en de agressie nam spectaculair af, dit door het directe gevolg van thuiswerk.
Er van uitgaande dat thuiswerk de nieuwe norm zal worden gaf ons de motivatie om hier iets mee te doen waarmee een grote doelgroep kan worden benaderd, steeds meer willen we kwaliteit boven kwantiteit de voorbije maanden hebben ons daar nog bewuster van gemaakt...daarmee is MyCube een feit.
MyCube staat voor multifunctionele units als basis vertrekkende van een zeecontainer die kunnen worden ingezet als tuinkantoor, poolhouse, hobbyruimte etc...
Deze worden high end afgewerkt, geïsoleerd, voorzien van airconditioning en opgeleverd met alle nodige technische nutsvoorzieningen.
Zo garanderen we steeds een high end basismodel dat kan aangepast worden naar uw smaak en noden.
Getekend: MyCube
Een solide basis om op te bouwen
Vakwerk vanaf de eerste bewerking
Back to Top